ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Ако желаете да замените продукт от Вашата доставена поръчка се свържете се с нас на един от посочените контакти, за да уточните най-удобния за Вас метод за замяна на закупения артикул.

След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката, ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас продукти.

Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност, разликата в цената ще бъде запазена във Вашия профил като кредит, който можете да ползвате по-късно за пазаруване.

Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Ако желаете да върнете продукт от Вашата доставена поръчка се свържете се с нас на един от посочените контакти.

Трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул от поръчката, като попълните задължително номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител); причина за връщане на стоката и посочете, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна.

Стойността на куриерските услуги за връщане на стоката е за сметка на Клиента. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

В случай, че върнете пратка след преглед и тест при куриера стойността на куриерската услуга за връщането към нас е за Ваша сметка.

ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ

След като получим обратно върнатата от Вас стока, ние ще възстановим сумата до 14 дни. В този случай, ще получите парите си като пощенски паричен превод или по банков път на посочена от Вас банкова сметка.

Важно: Сумата ще ти бъде възстановена в срок от най-много 14 дни след попълването на Формуляр за връщане на продукт.

ПОВРЕДЕНИ СТОКИ

Потребителят се задължава да върне стоката в търговски вид, който позволява последващата й продажба. В случай на нарушен търговски вид на стоката, законоустановеният има право по своя преценка да откаже да приеме връщане на стоката.

Стоките трябва да са не са с нарушена опаковка; да не са скъсани или с липсващи етикети/аксесоари, да не са надраскани, замърсени, носени или повредени по какъвто и да е начин.